Homepagina Over mij
Over mij

Ik ben Bo van Boxtel, 29 jaar oud werkzaam als gelukscoach en werkgelukdeskundige. STOP! Wat ik wil voorkomen, is dat je nu afhaakt omdat je 'overtuigingen' hebt dat, dit zweverig zal zijn en misschien wel niets voor jou. Mijn Coachingsprogramma, modules en trainingen zijn gebaseerd op wetenschappelijke informatie, praktijk ervaring en eigen ervaringen.

Ik ben woonachtig in Goirle, samen met mijn partner en 2 lieve kindjes. Ruim 10 jaar ben ik werkzaam in de psychiatrische hulpverlening. Als sociotherapeut begeleid en coach ik mensen om zo goed mogelijk te functioneren en participeren in de maatschappij. Ik ondersteun hen in het beter leren omgaan, met hun kwetsbaarheid en het vergroten van hun zelfredzaamheid. In 2020 ben ik afgestudeerd als GGZ agoog. Mijn afstudeerscriptie, ging over het vergroten van geluk bij cliënten op onze werkvloer. Sinds die tijd, heb ik een enorme drive en focus op 'geluk' en hoe dat nu werkt in ons brein. Ik ben mij gaan verdiepen in; wat geluk voor mij betekent en hoe wij als mensen omgaan met ons geluk. Ook ben ik geschoold als lifestyle coach, HSP coach en systemisch werker.

Diploma's

Systemisch werken bij o.a. Rouw en verlies, cursus behaald oktober 2023

HBO Gelukscoach & werkgeluksdeskunidge afgestudeerd juni 2021

HBO lifestylecoach, afgestudeerd januari 2022

HBO social work, afgestudeerd juli 2021

HSP coach, afgestudeerd juni 2020

Wil je meer over mijn gevolgde opleidingen weten? Neem een kijkje op mijn Linkedin.

Waarom?

Ja goede vraag, want een aantal jaar eerder zou ik zo mijn vooroordelen hebben over 'gelukscoaching' en al dat andere 'alternatieve gedoe'. Maar nu, nu stond ik open voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling, door mijn zelfbewustzijn te vergroten kon ik anders naar de wereld en de mensen om mij heen te kijken. Lang geleden kwam ik in een donkere periode in mijn leven (depressie en burn-out), nu is dit onderdeel van mijn leven, mijn motivator en mijn kracht. Het is nu weer licht en met licht bedoel ik, vol energie, blijdschap, balans en daarmee ook geluk. Het heeft mij veel energie, tijd, gestruggle en kruim gekost om weer, mijzelf te zijn en te kunnen en durven voelen. Jaren lang zocht ik zelf naar een route, die mij zou leiden naar mijn geluk, kreeg ik hulp van allerlei mensen die mij goed bedoelde adviezen gaven.

Maar nu ik weet dat ik zelf, net als jij, ook verantwoordelijk bent voor jou eigen leven, je eigen geluk en vooral je eigen perceptie. Wij zijn allemaal creators, van ons eigen geluk en bepalen ons eigen leven. Jij en ik hebben zelf invloed op de manier waarop we de dag ervaren, hoe je wel of niet ergens tegenop ziet, of je iets wel of niet leuk vindt. Interessant he? Ons brein kan zoveel meer dan we denken, oeps daar gaan we weer, denken. Ik laat me weer even meeslepen in mijn enthousiasme.

Waar was ik gebleven, zie mij gewoon als iemand die zich ontwikkelt, net als jij. Ik houd van humor, ben spontaan en vooral ook heel eerlijk. Ik vind aandacht en verbinding belangrijk in het leven, ik heb daarom een hecht en fijn sociaal netwerk en ben een bezige bij. Thuis kan ik wel spreken over de zogenoemde 'tropenjaren' en daarbij ben ik heel ambitieus. Ik wil zoveel mogelijk mensen coachen, naar een gelukkige(re) staat van bewustzijn.